meny

Billig frakt
Opptil 250 kr. – 39 kr.

Gratis frakt
ved kjøp over 250 kr

Graviditetstest

Her hos Billige Tester finner du et stort utvalg av ulike typer av graviditetstester til lavpris. Vi forhandler både strimmel tester, staver, digitale graviditets tester og tidlige graviditets tester.

Selv om prisen er lav, kompromisser vi ikke med kvaliteten

Selv om graviditetstest strimmel er billig, beviser den stadig vekk en nøyaktighet på over 99%. Den lave prisen går altså ikke utover kvaliteten.

Velg mellom graviditetstester fra blant annet: Clearblue, Babyplan og RFSU:

Clearable er et av verdens førende merker og har et avansert sortiment av både eggløsningstester, graviditetstester og fertilitets monitorer. Clearblue graviditetstester er mer enn 99% og tilbyr et sikkert og tydelig resultat uansett om du bruker en alminnelig eller en digital test.

Fra kun 119,00 kr. per stk.
Se alle Clearblue produkter

Babyplan er et kvalitetsmerke innenfor fertilitets produkter som kombinerer høy kvalitet med konkurranse dyktige priser.

Babyplan tilbyr tre typer av graviditetstester, hhv. utformet som en strimmel, som en stav og en digital graviditetstest. De to første typer graviditetstester er såkalte “tidlige graviditetstester” som kan påvise en eventuell graviditet opptil 5 dager før forventet tidspunkt for menstruasjon.

Tidlig Graviditetstest fra Babyplan har en nøyaktighet på over 99% og ligger helt i toppen når det dreier seg om nøyaktighet på graviditetstester. Babyplan Tidlig Graviditetstest er derfor akkurat like nøyaktig som en graviditetstest foretatt av legen din.

Fra kun 9,95 kr. per stk.
Se alle Babyplan produkter

RFSU er opprinnelig kjent som Norges mest kjente kondom merke, men står også bak graviditets stav, der du allerede 6 dager etter befruktning kan indikere om du er gravid eller ikke. Tidlig Graviditetstest fra RFSU er utformet som en stav, noe som gjør den enkel og hygenisk å bruke!

Fra 89 kr. per stk.
Se alle RFSU produkter

Hvordan virker en graviditetstest?

Med en av de overnevnte graviditetstestene får du raskt svar på om du er gravid. Alle testene våres kan tas hjemme hos deg selv, og vil gi deg et svar i løpet av kun noen få minutter. Måten testene utføres på avhenger av test-type. Billige Tester selger ulike typer av graviditetstester, alt fra graviditetstest strimmel, til graviditetstest stav og digitale graviditetstester,

Graviditetstest-stav

På en graviditetstest-stav er teststrimmelen innsatt i et plastikk hylster, noe som gjør det mulig å tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du ikke å samle opp urinen først, noe som gjør testen svært hygenisk og enkel å bruke.

Graviditetstest-Strimmel

Når man bruker en graviditetstest-Strimmel, må man først samle opp urinen.

Digital Graviditetstest

Om du er usikker på resultatet når du avleser en graviditetstest, og du vil ha et sikkert svar på om du er gravid, anbefaler vi deg å bruke en Babyplan Digital Graviditetstest eller en Clearblue Digital Graviditetstest som tydelig vil fortelle deg om du er gravid. Graviditetstesten er lett og hygienisk å bruke, og det eneste du må gjøre er å tisse på testen.

Tidlig Graviditetstest

Om du ønsker å teste om du er gravid allerede før du opplever å ha uteblivende menstruasjon, så selger vi tidlig graviditetstester fra både Clearblue og Babyplan. Med en tidlig graviditetstest fra Clearblue kan du finne ut av om du er gravid allerede 4 dager før forventet menstruasjon. Med en tidlig graviditetstest fra Babyplan kan du finne ut av om du er gravid allerede 6 dager etter befruktning. Vi må dog opplyse og informer om at du ikke alltid er garantert et like sikkert resultat ved bruk av tidlige graviditetstester.

Spørsmål og svar angående graviditetstest

Når kan man ta en graviditetstest?

De fleste gravide kvinner har dagen før forventet menstruasjon rukket å produsere så mye graviditetshormon at de kan se et positivt resultat på en graviditetstest – det vil si at de har nådd et graviditetshormon-nivå som er likt eller høyere enn testens følsomhet. Men ettersom vi alle er forskjellige, vil noen kvinner se et positivt resultat noen dager før forventet menstruasjon og andre noen dager etter. Visse graviditetstester kan tas før forventet menstruasjonsdag; slik som graviditetstestene fra Babyplan og Clearblue, som kan tas opptil 4 dager før forventet menstruasjonsdag. Tester man tidlig og får et negativt resultat, kan du fortsatt være gravid – det kan skyldes at du tester for tidlig til at graviditetstesten kan registrere det et eventuelt forhøyet graviditetshormon-nivå. I slike tilfeller kan det være en god ide å vente til dagen for den forventede menstruasjonen, eller minst tre dage til før man tester igjen.

Hvordan fungerer en graviditetstest?

Alle graviditetstester reagerer på tilstedeværelsen av graviditetshormonet. Graviditetshormonet forekommer vanligvis i små mengder hos friske og ikke-gravide kvinner (mindre enn 5ml/ml). Ved en graviditet økes graviditetshormon-nivået enormt, som gjør graviditetshormonet til en kjempegod indikator på graviditet. De fleste graviditetstester som finnes på markedet i dag har en følsomhet på 20-25IU/ml graviditetshormon i urinen, noe som er vesentlig høyere enn normalnivået. Graviditetshormonet produseres av det befruktede egget etter at det har satt seg fast i livmorveggen, vanligvis 6-10 dager etter befruktningen. Graviditetshormonet øker raskt og man mener at nivået fordobles omtrent hver tredje dag i graviditetens første trimester (de første 12 ukene). Graviditetshormon-nivået er som regel sitt på sitt høyeste i uke 7-12, og kan bli helt opptil 200,000 IU/ml. Graviditetshormonet forblir forhøyet i kroppen under hele graviditeten, og i opptil tre uker etter fødselen.

Hvordan tar man en graviditetstest?

Uansett hvilken graviditetstest du har valgt, skal det følge med en brukerveiledning. Denne bør du alltid lese nøye før du tar graviditetstesten. Selv om du har tatt en graviditetstest før kan det være forskjell fra merke til merke, og/eller produsenten kan ha endret noe siden du tok testen sist gang, noe som kan ha noe å si for hvordan testen utføres eller avleses.
Forskjellige graviditetstester kan ha forskjellige fremgangsmåter. For eksempel er det noen tester der det er nødvendig å samle urinen i en beholder.
Prinsippet er imidlertid hovedsakelig det samme: Graviditetstestens sugende del skal suge opp urin (fra en beholder eller direkte fra urinstrålen) over en viss tidsperiode og deretter legges på en jevn overflate og resultatet kan leses av innenfor den angitte tiden.

Hei, trenger du hjelp?
Ane sitter klar til å hjelpe deg!
Ring eller skriv til:

Tlf. 21 07 50 40
info@billige-tester.no

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du trygt betale med

Få en gratis e-bok “Guide til graviditet” når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du får guiden når du melder deg på vårt nyhetsbrev om fruktbarhet og gode råd for graviditet.

* E-boken er skrevet i samarbeid med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din epost utleveres ikke til tredjeparter, og du kan melde deg av med ett enkelt klikk.

Billige graviditetstester med gratis levering

Du kan kjøpe graviditetstester online til lavpris, og om du kjøper for 250 kroner og mer betaler du absolutt ingenting for frakten! Vi sender ut ordre 5 dager i uken – diskret pakket!